Najmodernejšie svietenie

Categories :Nezařazené

Na ledprodukt.sk nájdete množstvo rôznych svietidiel v najlepšej kvalite. V ponuke máme pre Vás pripravené najmodernejšie typy svietenia pre Vaše moderné ale aj dizajnové priestory, či už v domácom prostredí ale aj v kanceláriách, baroch, reštauráciách a iných priestoroch. Naše produkty sú vo vysokej kvalite a v profesionálnom prevedení. Sme priamym dovozcom LED osvetlenia. Každý produkt je zvlášť kontrolovaný, čím predchádzame predaju poškodených, či inak narušených častí svietidiel.

milión svetiel

Nájdete tu najmodernejšie druhy svietidiel pre Váš interiér ale aj exteriér. Spomedzi noviniek sa môžeme bližšie pozrieť na RGB + Dual White panely Jedná sa o moderné LED panely, ktoré Vám napomôžu ľahko a rýchlo vyčariť potrebnú intenzitu svietenia v najvyššej kvalite. Tieto LED panely disponujú funkciou dual white, vďaka ktorej dosiahnete plynulý prechod pri nastavovaní bieleho svietenia a teda bielej farby za pomoci diaľkového ovládača v rozsahu 2700K až 6500K. Vďaka tejto funkcii si viete jednoducho navodiť tú pravú atmosféru a nastaviť si tón bieleho osvetlenia podľa jeho intenzity. Pokiaľ sa Vám žiada oddych a pohoda, svetlo je pomerne dôležitou súčasťou toho, ako sa budete cítiť a práve preto je vhodná teplá biela, ktorá pôsobí upokojujúco a príjemne. Pokiaľ však potrebujete pre svoju aktivitu intenzívnejšie osvetlenie, zvoľte si neutrálnu bielu, či studenú bielu. Sú to farby vhodné pre aktívne činnosti, pri ktorých sa cítite živšie a sviežo. Svetelný tok LED panela dosahuje až 1050 im, čo je dokonalá náhrada cca 90w svietidla, no v pomere väčšej kvality a samotnej intenzity.

svetelná kupola

Samozrejme, nezabúdajme na RGB funkciu, ktorá dokáže napomôcť k navodeniu určitej atmosféry, ktorú by ste skôr preferovali pri rodinnej oslave, či nejakej párty v spoločnosti priateľov, alebo počas sviatkov v roku. Jednoducho si pár klikmi na diaľkovom ovládači navodíte práve takú farebnú variantu, ktorá Vám v danej chvíli príde vhodná. Taktiež ako pri funkcii dual white sa môžete spoľahnúť na plynulý prechod pri farebných variantoch svietenia.